Tervetuloa huippuammattilaistemme joukkoon!

 

DA-Groupissa ihmiset viihtyvät. Siitä kertovat matala henkilöstön vaihtuvuus. Useat työntekijät ovat edelleen vahvuudessamme yrityksen perustamisesta yli 20 vuotta sitten. DA-Group tarjoaa hyvät menestysmahdollisuudet urallesi.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä.

Päätoimipaikkamme on Forssassa ja toimipisteet Tampereella ja Kaarinassa. Katso Forssan kaupungin tuottama video: suomeksi tai englanniksi - Forssa is a great place to live and work!

 

Avoimet työpaikat

Tässä osiossa ilmoitamme rekrytointitarpeistamme, kun aktiivisesti etsimme ammattilaisia joukkoomme.  

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan ja huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Erikoisosaamistamme ovat sulautetut järjestelmät, elektroniikka ja mekaniikka sekä RF-, mikroaalto- ja millimetriaaltoteknologiat. Hallitsemme tuotteet tuotekehityksestä ja testauksesta valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Emoyhtiö DA-Design on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 100 ammattilaista Forssassa, Tampereella ja Kaarinassa. Lisätietoja meistä www.da-group.fi.

HeViMet Oy liittyi osaksi DA-Group -konsernia ja myös Hevimet toimii DA-Groupin päätoimipisteessä Forssassa. HeViMet valmistaa ruiskupuristus, kumi-, integraalivalu- ja silikonimuotteja sekä erilaisia hienomekaniikkaosia avaruus- ja puolustusteollisuuteen

 

Haemme HeViMetin palvelukseen Forssaan 

CNC-koneistajaa 

Sinulla on pitkä kokemus CNC-koneistuksesta ja -ohjelmoinnista erilaisilla koneistuskeskuksilla. Eduksesi katsotaan erityisesti koneistus- ja ohjelmointiosaaminen 5-akselisella työstökeskuksella. Koneistuksen lisäksi työtehtäviisi saattavat kuulua myös mekaniikkapajan muut tehtävät, kuten hionta, ruiskupuristaminen, mittaaminen ja 3D-skannaus, testaaminen, kokoonpano ja suunnittelu. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja tehokkaasti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä ammattitaitoisessa ja mukavassa porukassa.  

Hakemuksen tulee sisältää vähintään seuraavat asiat:

  • Aikaisempi työkokemus ja koulutus
  • Harrastuneisuutesi ja yleinen kiinnostuneisuutesi ja osaamisesi teknologiaan

Lisätietoja tehtävästä antaa Vili Heiskanen, puh. 040 828 8997 tai sähköposti (etunimi.sukunimi@hevimet.fi).

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 30.5.2018 mennessä osoitteeseen jobs@da-design.fi otsikolla "CNC-koneistaja". Tehtävän kannalta sopivimmat hakijat kutsutaan haastatteluun.

 
 

 
 

Hae

 
 

SOME